Всеукраїнське визнання

21.04.2012

Група компаній VITAGRO отримала нагороду "Аграрна Еліта України", як один із найпотужніших сільгоспвиробників із розгалуженою системою господарювання.

«Наше підприємство має чітку стратегію розвитку. Робота у різних галузях сільського господарства: рослинництві, тваринництві, садівництві, городництві дає можливість мінімізувати економічні ризики, розширювати виробничу базу, створювати нові робочі місця, виконувати соціальні зобов’язання. Цьому сприяє і відпрацювання таких напрямків, як реалізація засобів захисту рослин, мінеральних добрив, техніки, запасних частин», - відзначив голова правління Групи компаній VITAGRO Сергій Лабазюк під час вручення нагороди.

Національний рейтинг «Аграрна Еліта України» - це аналіз стану галузі та тенденції розвитку агросектору на основі діяльності 100 найпотужніших аграрних підприємств України, які виробляють понад 50 відсотків вітчизняної сільськогосподарської продукції.