Група компаній VITAGRO взяла участь у "ІнтерАгро 2012"

10.02.2012 Група компаній VITAGRO взяла участь у роботі 8 Міжнародної виставки рентабельного високоефективного сільського господарства "ІнтерАгро 2012", що проходила з 7 по 10 лютого 2012 року в виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" в м. Києві.

У виставці брали участь більше 500 компаній, у тому числі понад 160 іноземних, із 21 країни світу. Загальна площа експозицій склала більше 30 000 м², на яких представлено сільгосптехніку, насіння, агрохімію, біоенергетику, інформаційні технології та агросервіс, обладнання, запасні частини, агроекономіку та управління сільгоспвиробництвом, сільськогосподарські технології та багато іншого.

Виставку відвідали більш ніж 20 000 спеціалістів з України та інших країн. Під час виставки було проведено міжнародний форум з питань ведення рентабельного високоефективного сільського господарства. Ділова програма форуму об'єднала ряд конференцій, семінарів, круглих столів, серед яких: Голландсько-український форум з агробізнесу: "Виробництво картоплі в Україні: вирощування, збирання, зберігання та обробка"; Семінар: "Друге дихання озимих: способи підвищення потенціалу ослаблених рослин"; III Всеукраїнська науково-практична конференція: "Хелатні мікродобрива – 2012"; Друга міжнародна конференція: "Агроресурси 2012: шляхи підвищення рентабельності агропідприємства"; Круглий стіл: "Інвестиції: скільки може заробити агарний сектор України у майбутньому?" та багато інших заходів.

Під час виставки керівництвом Групи компаній VITAGRO було підписано контракти на придбання сільськогосподарської техніки іноземного виробництва.