Свято Івана Купала в селах VITAGRO

09.07.2018

На свято Івана Купала, яке українці святкують в ніч на 7-ме липня, люди за добрим народним звичаєм вирушають до лісу у пошуках дивовижного цвіту папороті. За давнім повір’ям, диво-знахідка здатна подарувати вічне щастя та здійснення найпотаємніших бажань. З роками традиції святкування містичної купальської ночі залишилися незмінними. Цього року у Волочиській громаді на березі річки Збруч, у селі Тарноруда влаштували справжнє таїнство народних обрядів із фото-зонами та розвагами у етно-стилі.

DSC_0038.JPG

Про те, щоб гості на святі сповна поринули у містику купальської ночі та отримали порцію позитивних емоцій подбали у групі компаній «ВІТАРГО». Працівники підприємства пригощали гостей смаколиками у вигляді квіток папороті та роздавали стилізовані повітряні кульки, аби подарувати кожному гарний настрій та віру у світле майбутнє.

DSC_0024.JPG

DSC_0060.JPG

Другого дня, естафету святкування перейняло село Шмирки, Наркевицької ОТГ. По-справжньому чарівним та атмосферним зробили захід місцеві жителі, які плекають з покоління в покоління традиції свята. Тож, не дивно, що цього дня на галявині у центрі села зібралися мало не всі жителі Шмирок. Цього дня місцеві мешканці також відзначали День Народження рідного села.

Привітати громаду із Днем Села з’їхалися також жителі інших населених пунктів ОТГ, районне керівництво, депутат Верховної ради Сергій Лабазюк разом із дружиною Віолеттою Лабазюк та представники ГК «Вітагро».

Генеральний директор «Вітагро» Петро Лабазюк привітав жителів села Шмирки зі святом та презентував старості Тетяні Сліпчук подарунковий сертифікат на потреби села.

« Щоразу, коли я приїжджаю сюди, ви мене зустрічаєте з хлібом. Сьогодні я хочу цю традицію порушити. І подарувати вам ось цей гарний великий коровай. А повірте, для нас-аграріїв хліб грає ключову роль. Шмирки – мальовниче село, яке завжди славилися своїми добрими, працьовитими людьми та щедрими землями. Тож, щастя вам всім, миру та достатку», - привітав жителів с. Шмирки Петро Лабазюк.

DSC_0252.JPG

DSC_0229.JPG