В НОВИЙ РІК – З НОВИМ ЖИТЛОМ

30.01.2020

Днями в м. Волочиську відбулась важлива подія для колективу групи компаній «VITAGRO» та жителів міста: було здано в експлуатацію та вручено ключі від одно, дво та три-кімнатних квартир службового житла, що надає агрохолдинг своїм працівникам, котрі приїжджають на роботу в компанію з різних куточків України. Колектив компанії – це рушійна сила прогресу та процвітання бізнесу, адже лише кваліфіковані працівники, відповідальні, креативні і енергійні, сповнені натхнення до роботи, мають непереборне прагнення вдосконалюватись, прагнути кращого. Всі працівники різні. У кожного з них свої амбіції та прагнення, свої характери, але, коли починається робочий день – усі стають одним цілим і пліч-о-пліч працюють заради розвитку сільського господарства нашого краю, гордо та якісно виконуючи свою роботу.

Почесний президент компанії, народний депутат України Сергій Лабазюк, вітаючи присутніх із відкриттям частини комплексу розповів: «Потрібно працювати так, щоб з’являлось бажання створювати щось добре, позитивне, те, що буде після нас і матиме продовження у майбутньому. В мене і моєї команди є незмінна думка: Волочиськ – це місто, яке ми любимо, яке ми розвиваємо. Завдяки міській владі, міському голові Волочиської ОТГ Костянтину Черниченку, нам є чим пишатись. Люди, приїжджаючи до нас, почуваються тут комфортно і затишно. Ми зробили цей проект, вкладаючи в нього всю душу, щоб готель став візитною карткою міста, бо в місті вже давно виникла проблема із поселенням та проживанням людей. На спільному обговоренні було прийнято рішення, що у Волочиську має з’явитися красивий, хороший, комфортний готель, в якому людям буде зручно розміститися. Я отримую задоволення від того, коли ми щось будуємо, коли ми щось створюємо. Це те, заради чого ми сьогодні живемо і працюємо. Маючи хороші умови проживання, працівники будуть краще працювати, з кращим настроєм йти на роботу, а гості нашого міста повертатимуться сюди ще і ще. В даному проекті передбачено також будівництво спортивного залу, так ми пропагуємо здоровий спосіб життя, тут буде розміщено також ресторан, салон краси, бізнес-школа, готель, на вулиці - спортивний футбольний майданчик зі штучним покриттям, тренажерами, зоною відпочинку для діток і мам, у приміщенні житлового будинку - дитячий кафетерій, аптека, магазин, тобто все необхідне для комфортного проживання мешканців цього комплексу».

Також привітала присутніх із завершенням першого етапу проекту президент благодійного фонду «Ми поруч» Віолетта Лабазюк. «Я впевнена, що хороші умови роботи та проживання, будуть спонукати наших колег до продуктивної роботи на благо групи компаній «VITAGRO» та держави в цілому!», - наголосила Віолетта Олександрівна.

«У нашій компанії завжди працюють над проектами, які надавали б можливість працівникам насолоджуватися умовами праці, відпочинку та проживання. Один з таких проектів сьогодні втілюється у життя, тому вітаю вас, дорогі колеги, працівники, бажаю, щоб усе у нас вдавалося. Творіть, працюйте заради добра, живіть щасливо. Все заради вас!», - наголосив звертаючись до присутніх генеральний директор Групи компаній «VITAGRO» Петро Лабазюк.

За словами міського голови Волочиської ОТГ К. Черниченка, об’єкт комунальної форми власності був переданий на приватизацію з метою залучення інвестицій, які в перспективі працюватимуть задля розвитку міста та громади». І коли комісія з питань комунальної власності аналізувала пропозиції від потенційних інвесторів, то прийшла до спільної думки, що є на території Волочиської громади та міста Група компаній «VITAGRO», яка дбає про розвиток підприємства, про створення робочих місць з гідною оплатою праці, про соціальні перспективи та інфраструктуру населених пунктів громади, словом є люди, яким можна довіряти. Тільки під час аукціонного конкурсу можна реалізовувати комунальне майно, і в ньому, окрім інших кандидатів, також взяла участь компанія «VITAGRO». Мені приємно, що саме ця компанія стала переможцем аукціону.

«Ви більше робите, ніж розповідаєте, як це зробити, тому я щиро вдячний за вашу ініціативу, це великого варте. Цей комплекс складатиметься з трьох частин, і сьогодні ми відкриваємо його першу частину. Оглядаючи відреконструйоване приміщення, я був приємно здивований, бо відчувається, що найбільша цінність компанії – це працівники, про соціальний побут яких тут дбають. Дай, Боже, щоб це був ще далеко не останній об’єкт, який би вам вдалося втілити у життя, заради добра для наших жителів», – привітав з відкриттям об’єкту інвесторів міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко. Посадовець також нагородив грамотами міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розбудову і зміцнення матеріально-технічної бази Волочиської громади працівників, які активно долучились до ремонтних робіт.

За доброю традицією, приміщення освятив священнослужитель, провівши молебень та окропивши святою водою нові приміщення. А далі – перерізання символічної стрічки, а право першому освоїти приміщення надали чарівному котику, як символу щастя та добробуту у новому домі. Всі майбутні жителі та гості оглянули приміщення і облаштовані житлові кімнати. Кожен із новоселів щиро дякував меценатам за можливість тут проживати і працювати в компанії «VITAGRO».

Вікторія Бабій.