У ВІТАГРО відзначили подарунками талановитих діток своїх працівників

27.06.2018

Безліч подарунків, заохочувальних призів та приємних сюрпризів. Так у групі компаній відзначили свято наймолодших членів великої родини «VITAGRO». З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, який увесь світ святкує 1-го червня, на підприємстві для діток своїх працівників організували конкурс «Частина родини VITAGRO». Роботи приймали у різних форматах: малюнки, вірші, відео, аплікації тощо. Головна умова – малеча мала висвітлити, як вона бачить роботу своїх батьків.

1.jpg

Робота Романа Ковальчука - 12 років.

Батько - Петро Ковальчук, начальник служби охорони Радивилів Агро

До завдання діти працівників підійшли напрочуд креативно та відповідально. Бажання поділитися своїми уявленнями про роботу батьків виявили близько ста маленьких членів родини Вітагро. Від серйозних до по-дитячому щирих та оригінальних – цього року конкурсні роботи здивували членів журі своєю різноманітністю.

2.jpg

Робота Максима Михалкіна - 8 років.

Мати - Марина Михалкіна, оператор свинарських комплексів родильного відділення СТФ Свіршківці

3.jpg

Робота Артем Слободенюка – 9 років.

Батько – Вадим Слободенюк, начальник цеху по переробці гарбузового насіння с. Михнів

4.jpg

Робота Софійки Качановецької - 7 років.

Батько – Олег Качановецький, директор Хмельницького підрозділу ТОВ Агрохімічна Компанія «Вітагро»

За проявлену небайдужість та активність всі автори робіт отримали від ГК «Вітагро» подарунки. Днями сувенірні чашки, наповнені солодощами знайшли своїх маленьких адресантів у кожному куточку, де знаходяться підприємства групи компаній.

5.jpg

Про діток своїх працівників у Вітагро дбають повсякчас, влаштовуючи для них традиційні цікаві заходи. Більшу частину часу батьки проводять на роботі. Тому важливо завжди знаходити можливість приділити увагу дітям задля збереження і пронесення родинних цінностей від покоління до покоління, переконані у Вітагро.

6.jpg