ГК «VITAGRO» замайоріла розмаїттям барв

18.05.2018

Закохані в Батьківщину та в єдності думками працівники ГК «VITAGRO» плекають рідну землю. В знак поваги та шани до українських традицій трудові колективи групи компаній влаштували флешмоб з нагоди Всесвітнього Дня Вишиванки.

Цього дня всі господарства, підприємства, дільниці, відділи та департаменти, що входять до складу групи компаній «VITAGRO», замайоріли різними барвами. Червоними, синіми, жовтими зеленими та іншими кольорами переливалися орнаменти на вишитих сорочках працівників, котрі замість звичного одягу - прийшли 17 травня на роботу у вишиванках.

дільниця в селі Соломна.jpg

селище Закупне.jpg

господарство в селі Гвардійське.jpg

господарство в с. Котелянка.jpg

департамент свинарства.jpg

Свято, яке традиційно весь світ відзначає у третю неділю травня, покликане зберегти українські народні звичаї носіння національного одягу.

«Для українців вишиванка являється символом нескореності, свободи, а головне – працьовитості. Цей унікальний атрибут з давніх-давен і до нині тісно о’єднує нас всіх – різних за професією, думками та поглядами людей. Носіння вишитого одягу тісно переплітається зі звичаєм працювати на землі , що в сукупності споконвічно для українців було сенсом всього життя, генетичним кодом нашого народу. Тому, як справжні патріоти своєї благодатної землі, про яку дбаємо; ми вирішили відсвяткувати цей день всією нашою великою «Вітагровською» родиною», - зауважив Петро Лабазюк - директор групи компаній «VITAGRO».

П. П. Лабазюк.jpg

В знак єдності на площі біля адмін корпусу у місті Волочиськ близько сотні працівників в вишиванках вишукувалися у символ рідної компанії та випустили у небо повітряні кульки миру. Згуртувавши колектив, «живий» орнамент став оберегом для кожного.

ROM_3366.jpg

Гарним та приємним завершенням святкового дня стали подарунки від керівництва «VITAGRO», які вручили найкреативнішим працівникам за найоригінальнішу фотосесію та оформлення кабінету в українському стилі.