ГК «Вітагро» турбується про своїх пайовиків. У селі Соломна відкрили другу чергу водогону

16.08.2018

Співпраця із громадами та жителями сіл, де орендуються землі ГК «ВІТАРГО», незмінний орієнтир у роботі підприємства. У рамках соціальних угод група компаній впродовж багатьох років системно допомагає людям у вирішенні їхніх першочергових господарських проблем.

Особливо гостро у сільській місцевості останніми роками назріло питання відсутності централізованого водопостачання. Перших «дзвінком» про загрозу дефіциту життєдайної води стало посушливе літо 2015-го.

Відтоді група компаній спільно із людьми почали масштабну роботу над будівництвом водогонів по селах. Централізоване водопостачання – першочергове благо цивілізації, яке радше сьогодні вимога часу, переконані на підприємстві. На прохання жителів сіл «ВІТАГРО» аграрії допомагають не лише фінансово – залучають для будівництва мереж техніку, робочі руки та інструменти.

Днями другу чергу водогону відкрили у селі Соломна. Роботи з будівництва водогону по селу тут проводяться у чотири черги. Будівництво першої черги завершено у 2017 році, роботи по третій та четвертій на фінішній прямій.

«Будівництво водогону - це результат праці злагодженої команди, усіх кому небайдужа доля села та його жителів. Спільними зусиллями ініціативних людей, представників влади та бізнесу вдалося втілити довгоочікувані плани» - зауважив керуючий Соломнянським відділком агрофірми Олександр Клак.

Завітав на урочисте відкриття й народний депутат України, почесний президент ГК «Вітагро» Сергій Лабазюк. Завдяки його зусиллям на проект будівництва було виділено 330 тис грн субвенцій з державного бюджету.

Сергій Лабазюк у своєму зверненні подякував працелюбним та активним жителям села за їх життєву позицію, вболівання за долю свого населеного пункту, посильний внесок кожного у розвиток та процвітання їх території.

Централізоване водопостачання, звичайно, проводилось тільки по вулицях, а до кожного двору жителі підключались самотужки. Підрядна організація та керуючий відділком Олександр Клак зауважив, що всебічно допомагатимуть місцевим жителям у цьому, особливо літнім та самотнім людям.

Pic_3.jpg

Pic_4.jpg